Pant og lån

Kunne du drage fordel af sikkerhed netto UK pant betaling beskyttelse forsikring giver?

Hvis du skulle miste din indkomst kunne så du stå tilbage med en stor kamp på hænderne når det kommer til at møde din månedlige afdrag, hvis du skulle finde dig selv ud af arbejdet på grund af at have læs dette indlæg her en ulykke, sygdom eller gøres arbejdsløse. Hvis produktet er egnet kunne derefter UK pant betaling beskyttelse forsikring give dig den indkomst kræves, så du ikke vil stå, kæmper eller foruroligende.

Realkreditlån betaling beskyttelse forsikring (MPPI) kunne betyde forskellen mellem at du mister tag over hovedet og desværre mange boligejere tror, at staten ville være i stand til at træde til og hjælpe. Mens du er i stand til at få hjælp fra staten, den finansielle bistand, som du kan være berettiget til er ofte meget lidt og kan ikke påberåbes. Giver en politik ville være egnet til dine behov, så kan det gøre en kæmpe forskel og blive en værdifuld sikkerhedsnet at falde.

UK pant betaling beskyttelse forsikring tilbydes når du tag pant og mens du måske tror, dette er den nemmeste måde at tage dækning det er ikke den billigste måde. Faktisk har the Competition Commission for nylig annonceret, at de gør deres yderste for at tage et kig på high street långivere bøger. Det menes, at high street långivere gør til 80% fortjeneste på at sælge realkreditlån og lån med hurtig udbetaling beskyttelse. Hvis du ønsker at foretage enorme besparelser på realkreditlån cover har du tage dækslet ud med en uafhængig specialist leverandør.

Uafhængig specialist udbydere tilbyder billigere præmier sammen med at sikre, at de give dig nøglen kendskab til forholdene så du er i stand til at bestemme politikker egnethed. Fælles udelukkelser i alle politikker omfatter være i pensionsalderen, hvis du kun arbejder deltid, er selvstændige eller lider af en igangværende sygdom på tidspunktet, hvor dækslet ud. Undtagelser kan tilføjet af udbyderen, så du bliver nødt til at læse det med småt defineret i vilkår og betingelser inden du køber.

En kvalitet UK pant betaling beskyttelse forsikring politik kunne begynde at give dig en skat gratis indkomst når du havde været ud af arbejde for mellem 31 og 90 dage og fortsætte i 12 til 24 måneder afhængig af udbydere. Igen du nødt til at læse de vilkår og betingelser til at bestemme, hvornår dækning ville begynde og ende, og når man sammenligner præmier du også bør sammenligne vigtige facts, da de kan være forskellige. En af de største fordele udover at du sparer penge er den erfaring, som en standalone udbyder kan give; manglende erfaring er, hvad der førte til fleste fejlkøb og problemer for sektoren betaling beskyttelse.

Selvom der er kunne mange problemer, herunder manglende oplysninger og high street långivere opladning enorme præmier dette snart ændre med tabellerne sammenligning indføres i marts 2008. Tabellerne skal hjælpe forbrugerne med at bestemme, om UK pant betaling beskyttelse forsikring er velegnet og vil fremhæve udelukkelserne og fortælle forbrugerne, hvor meget dækning ville koste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.