elløbehjul

El løbehjul og andre grønne alternativer

Biler er dyre, store og ikke mindst dårlige for miljøet. Alligevel ejer stort set hver eneste familie som minimum en bil, oftest flere. Transport er en nødvendighed i vores moderne verden, men der er efterhånden begyndt at dukke flere og flere nye og spændende alternativer op, i hvert fald til bytransport. Her er nogle af de muligheder du har, hvis du gerne vil leve lidt billigere og langt mere bæredygtigt.

Den klassiske løsning

Det første vi alle tænker på, er selvfølgelig den traditionelle cykel. Cykler er nemme at hoppe af og på, koster ikke meget, hverken i udstyr eller anskaffelse, og der er som oftest dedikerede pladser og stier til cykler i hele byen. Derudover er det nemt at have børn med, op til flere endda, hvis du har en smart vogn på. Bagsiden ved cykler er selvfølgelig, at det kan være ganske hårdt at cykle. Skal du langt eller skal du op ad en bakke hver dag, kan du ende med at komme på arbejde med både småkrøllet og svedigt tøj. Og ben, der i øvrigt er helt syrestive.

En anden version, nemlig elcyklen, løser de fleste af de problemer. Med en lille motor på cyklen undgår du den hårdeste del af arbejdet, og kan også komme noget længere til hverdag. Elcykler bliver mere og mere populære, og det er der en grund til.

Den personlige løsning

En lidt mere personlig løsning er rulleskøjter, skateboard eller løbehjul. Her snakker vi om et endnu billigere alternativ, der er super nemt at have med sig og sagtens kan kombineres med bus eller tog uden nogle ekstraomkostninger, hvis det pludseligt begynder at regne eller sne. Selvfølgelig er det stadig noget, der giver lidt sved på panden, men det er jo heldigvis så sundt.

Det nyeste på markedet her er el løbehjul test 2019, der også er ved at blive ganske populære, specielt blandt de unge. Med en lille motor på el løbehjulet, får du det ekstra skub, der gør hele oplevelsen til en ren fornøjelse. El løbehjul er så absolut ikke kun for de unge, men kan være en nem og sjov løsning for voksne også. Slut med sved på panden og krøllet tøj efter turen, du ruller bare ind på arbejde med vind i håret og et afslappet smil på læben. 

Vigtigheden af grønne alternativer

Det kan selvfølgelig virke nemmere at beholde bilen, og når vi skal langt er det som oftest den eneste mulighed vi har ud over offentlig transport. Men, vi lever i en tid, hvor klimaforandringer er blevet en realitet, og hvor den grønne omstilling står på alles huskeseddel. Biler forurener og er den måde, hvorpå du direkte er med til at afbrænde forsile brændstoffer. Det er denne afbrænding, der forårsager opvarmningen af vores planet, og som forurener så utroligt meget. Derfor gør dine vaner en forskel. Hvis ikke cyklen er nok, og hvis heller ikke elcyklen eller el løbehjulet er nok, så begynd i det mindste at spare sammen til en elbil. Det er fremtiden. For os alle sammen.