Diverse

Computere og elektronik mens rejser i udlandet

COMPUTING PÃ… FARTEN

Godt jeg ud på min ferie, denne gang i udlandet, god ole USA, men jeg stadig nødt til at være “on-line” på daglig basis for min personlige & forretningsmæssige behov, så jeg har bragt nogle letvægts produkter, der ikke tager meget plads og er let at transportere

1, COMPUTEREN

Den første ting er nå computeren, skal jeg tage min gamle compaq armarda M700, som tidligere har været nyttigt eller skal jeg investere i en ny, her vi gå scouting rundt i butikkerne eller skulle jeg sige online, der er så mange valg fra , denne notesbog til at notebook med dette spec’ til at spec’geez min ferie bliver over, før jeg vælger en på denne sats. I finish jeg har lavet mit valg på størrelse, udelukkende for travelings skyld, jeg gik til en Packard Bell XS200-06, synes et temmelig godt valg for mig, det har en indbygget i webcam, mikrofon, selvfølgelig højttalere, bluetooth, wifi, hey det er business, så længe du har godt øje suk Thomsen, som skærme lidt for lille, dens ideel til me.only vejer et par kilo, så jeg tror jeg har gjort et godt valg.

2, MUSIK

Nu er ikke jeg i musik i en stor måde blot et par sange, så jeg ikke vil tage for meget i den hilsen, skåret ud cd, så jeg har bragt mig en mp3/dab radio .my vil andre bærbare radio pakket op så denne ene gøre to job. Som jeg kører over 2000 miles jeg har brug for nogle entertianment til at holde mig underholdt, og mine oplevelser i fortiden af radiostationer i Amerika har ikke været god jeg kan optage ud på nettet min favorit engelsk station og download på min nye Alba mp3 afspiller , og thro’ en simpel anordning kan få det spille thro’ bil stereo system… im klar til at gå nu.

3, VEDHæFTEDE FILER & TILBEHøR

Så hvad skal jeg bruge på dette område, jeg foretrækker en håndholdt musen i stedet for indbyggede touch pad, jeg vil tage min telefon så jeg har brug for min oplader, hovedet indstille måske, eksterne mic så jeg kan holde kontakten med “hjem” på en diskonteringssats , bæretaske, nu køber disse bits indiviually kan koste et par pounds, men vent, jeg har fundet noget cool, det lokale supermarked sælger computere & tilbehør i denne uge, lad os se, hvad de har fået… Jeg er heldig en tilbehør pack for £14,99 WOW, hvad en deal. Nu er jeg hørt at meget om Tevion produkter, men noget andet jeg har bragt fra der synes god kvalitet, og for dette lille beløb jeg er rede til at tage en chance, så hvad har vi?

1, USB tastatur… ikke meget brug, men jeg kan gøre plads nyttigt for noget andet

2 USB HUB 4-vejs… stor, som den bærbare computer har kun 2 usb stik dette kan komme handy

3, USB-kabel… okay, hvis jeg har brug for en smule forlængelse af jeg gætte

4. øRESNEGL med MIC…great, små kompakte og vil helt sikkert komme handy

5, NETVæRKSKABEL.. .okay dette kan være nyttigt i nogle af de moteller jeg bo på

6, USB MINI optisk mus… fantastisk vil være ekstremt nyttigt

7, MINI USB adapter… gemmer mig under mp3-kabel… Enestående

8, USB-PIN adapter… kan være nyttige på et tidspunkt

9, USB-lys… jeg har fundet disse ud til at være ubrugelige i fortiden, men man ved jo aldrig

og alle pakket ind i en smart 6 “x 2” zip op tilfældet hvad meget

Så der der er jeg klar til at gå jeg fik min elektronik, min billet faithfull kreditkort næste stop Amerika

BæRBARE COMPUTERE

Tagged , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.