Diverse

Ashwagandha-indisk ginseng

Ashwagandha – også kendt som Indian Winter Cherry har det botaniske navn Withania Somnifera-det er en busk, tilhører Solanace familie. Det er dyrket i det vestlige Indien, Gujarat, MP, Punjab og i Himalaya.

Ashwagandha får sit navn, fordi dens rødder har lugten af hest. (Ashwa = hest, gandha = lugt). Det kaldes med et andet navn Varaha karni fordi dens blade ligner grisens øre.

Ashwagandha har lys (laghu) og klæbrig (Dorthe) egenskaber, bitter og sød smag. På fordøjelsen dominerer den søde smag. Den største del bruges er roden af denne urt.

Medicinske egenskaber af Ashwagandha

De forskellige medicinske egenskaber af ashwagandha tilskrives forbindelser kaldes withanolides, som er til stede i det.

Ashwagandha bruges som en adaptogen, (som det øger udholdenhed), foryngende styrkende og beroligende. Derfor henvises mange herbalists denne urt som indisk ginseng.

Effekter på sind: som det balancerer vata og kapha, det forbedrer hukommelse, modvirker effekten af stress og beroliger sindet. Det har en evne til at lindre stress. Det fungerer som beroligende. Stressede patienter med søvnløshed er draget fordel af denne urt.

Denne urt kan anvendes i Alzheimers sygdom, hukommelsestab og søvnløshed.

Generelle sundhedsmæssige konsekvenser: det fungerer som balya og styrker kroppen. Generelt, ashwagandha stimulerer immunforsvaret og styrker det. Det øger kroppens energiniveau.

Rekreationshjem patienter få mere energi og kan foråret tilbage til normale rutine hurtigere, når denne urt præparater anvendes efter sygdom.

Den umiddelbare tilbagefald af sygdommen er forhindret på brugen af Ashwagandha. Dette støtter HIV-patienter ved at styrke deres immunforsvar.

Anti-inflammatoriske egenskaber: det har anti-inflammatoriske egenskaber og held har været anvendt i adjuverende behandling for gigt. Det reducerer betændelse i leddene og letter bevægelser.

Effekter på fordøjelsessystemet: Ashwagandha øger appetitten. Det normaliserer fordøjelsen og afføring.

Effekter på reproduktive system: denne magiske urt øger shukra dhatu, sædkvalitet og sædkvalitet. Det øger libido og kendt som bedste Vajikara dravya (afrodisiakum)

Det er også bruges som uterin tonic og til at øge kvindelige libido.

Ashwagandha hæmmer aldringsprocessen når det bruges som rasayana (foryngende forberedelse).

Det reducerer hypertension og også handlinger som vanddrivende.

Effekter på gravid kvinde: Ashwagandha er meget effektiv i forhold som sædvanligt abort, truet abort. Det stabiliserer graviditet og balancer harmones som stabilisere graviditet.

Praktiske forberedelser af Ashwagandha:

1. en pasta af ashwagandha blade når den anvendes på en lokal inflammation fungerer som anti inflammatoriske.

2. den herbal massageolie, som indeholder denne urt er nyttige i mange forhold som lammelser, epilepsi, søvnløshed osv.

3. forberedelse af Ashwagandha, som er behandlet med ghee, sukker og honning er en meget god elskovsmiddel og øger sæd mængde, sædkvalitet og motilitet. Det bruges effektivt i erektil dysfunktion, lav libido og for tidlig sædafgang.

4 Ashwagandha rødder når bruges regelmæssigt hjælper til at forbedre betingelserne som afmagring af børn, senil svækkelse, gigt, i alle tilfælde af generel svækkelse, nervøs udmattelse, hjerne-fag, lav hukommelse, tab af muskelkraft og spermatorrhoea. Det øger kroppens energi og kraft. Det hjælper til at genopbygge krop system, som er slidt på grund af kroniske sygdomme som syfilis, gigt osv. Det fylder også sænket energi af kroppen på grund af overdreven arbejde, mental anstrengelse, således at forebygge tidlig aldring.

5 Ashwagandha når bruges regelmæssigt, er meget nyttig i afmagret børn. Det øger kropsvægt og kroppen energi.

6 regelmæssig brug af ashwagandha hjælper med at reducere blodsukker og kolesterolniveauer.

7 fint pulver af ashwagandha godt blandet med olie er meget brug fuld i mange hudsygdomme.

8 Ashwagandha også fungerer som galactogogue og tykkere mælken når det gives til ammende mødre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.